HTC One M9 - review, informatii, pret

HTC One M9, cel mai performant flagship al brandului, a ajuns la eMAG.

HTC România a lansat pe 31 martie, unul dintre cele mai performante telefoane ale anului 2015.

Noul HTC One M9 impresionează prin performanțele excepționale și prin designul spectaculos şi reprezentativ, rezultatul a trei ani de excelenţă care combină tot ce e mai bun din modelele premiate HTC One M7 şi HTC One M8.

Așa cum s-a anunțat și la lansarea oficială, HTC One M9 a putut fi comandat începând cu 31 martie și livrat în magazinele partenerilor locali începând cu 3 aprilie.

Unul dintre acești parteneri locali este și eMAG care îl are pe HTC One M9 în două variante de culoare: bicolor, combinând argintiu și auriu rosé (Gold on Silver), precum și Gunmetal grey, 32 GB la prețul de 3349 lei.

La capitolul specificații tehnice, HTC One M9 pare să fie un telefon performant. Vine cu un procesor Qualcomm Snapdragon 810 octa-core pe 64 de biți, la care se adaugă cea mai recentă versiune de Android, 5.0 Lollipop plus versiunea cea mai evoluată a interfeței HTC Sense.

Dotat cu EYE Experience, smartphone-ul oferă consumatorilor posibilitatea să surprindă fiecare moment în fotografii incredibile cu camera foto principală de 20 de megapixeli sau cea frontală UltraPixel, remarcabilă în condiții de iluminare slabă.

Profită acum de oferta celor de la eMAG!


Poate te intereseaza si