Microsoft

Microsoft a împlinit 40 de ani!

În urmă cu 40 de ani, pe 4 aprilie 1975, Bill Gates și Paul Allen construiau ceva revoluționar, ceva ce avea să schimbe lumea de atunci și de acum – Microsoft.

Cu toate că erau doar niște tineri de 19 ani (Bill Gates) respectiv 22 de ani (Paul Allen) aceștia au venit cu niște idei geniale care au reușit să dea peste cap lumea calculatoarelor, au oferit MS-DOS, apoi Windows, iar restul e istorie.

 

În decursul timpului, foarte mulți nu au mai crezut în existența lui Microsoft atât de mult timp și considerau că va deveni istorie în cel mai scurt timp.

Se pare că nu va fi așa! Mutarea cea mai importantă a lui Microsoft este faptul că viitorul Windows 10 va fi gratuit pentru toată lumea.

Cu această schimbare, Microsoft speră totuși să mai scadă piraterie din lumea. Numai în China 75% din calculatoare au instalate  Windows-uri fără licență.

Chiar dacă Bill Gates s-a retras de la conducerea companiei Microsoft, acesta nu a uitat de cea mai importantă zi din istoria Microsoft – 40 de ani și le-a trimis tuturor angajaților o scrisoare.

Vrei un telefon cu Windows Phone pe care să nu dai foarte mulți bani și să fie și deștept? Profită acum de oferta! (500-1000 lei)

microsoft-a-implinit-40-de-ani-bill-gates

 

 

Microsoft distruge pirateria! 


Poate te intereseaza si