noul iphone 7

Apple a reuşit să ne surprindă în ultima perioadă cu toate deciziile pe care le-a luat, iar acum se zvoneşte că nu va mai respecta ierarhia numelor şi va trece direct la iPhone 7.

Recent, Apple a lansat iPhone 6, un smartphone de ultimă generaţie, care are designul diferit faţă de ceea ce am văzut până acum la aceste telefoane. Noul dispozitiv are un ecran mult mai mare şi este dotat cu tehnologii de ultimă generaţie.

Apple vrea să introducă la următorul telefon după iPhone 6 tehonologia Force Touch, care este disponibilă acum pentru Apple Watch. Este vorba despre un sensor care permite nu doar recunoaşterea poziţiei degetului, dar şi presiunea cu care apeşi.

Acest telefon ar putea fi iPhone 6s sau chiar iPhone 7. Se zvoneşte ca Apple vrea să sară peste seria S şi să treacă direct la iPhone 7. Asta ar însemna că nu va mai exista iPhone 6s. Deci se pare că din dorinţa de a reîmprospăta puţin imaginea companiei, Apple vrea să renunţe la vechile “obiceiuri” şi să nu mai respecte succesiunea denumirilor pentru iPhone.


Poate te intereseaza si