Prototipul ceasului Apple Watch

În timp ce toată lumea aşteaptă să apară Apple Watch, ne-am gândit că ar fi interesant să aflaţi de unde a pornit ideea ceasului.

Apple Watch a luat naştere în campusul Cupertino, în 2013, având ca scop eliberarea omului de telefonul mobil. Potrivit unor imagini care au apărut pe internet, ceasul inteligent era de fapt un iPhone cu o curea velcro.
Evident, inginerii au lucrat foarte mult la acest proiect, iar acum, la doi ani de la primul prototip, Apple ne-a pregătit cele mai sofisticate smartwatch-uri. 38 de modele vor fi disponibile peste câteva zile, iar unele au carcasă chiar şi din aur de 18 karate.

Apple Watch va avea Taptic Engine şi multe alte caracteristici, precum Short Look, care îî va ajuta pe utilizatori să nu stea mereu cu telefonul în mână. Ei vor putea vedea direct pe ceas cine îi sună, cine le dă measaje. În plus, sistemul de vibraţie poate să fie reglat şi personalizat. Astfel, vibraţiile de apeluri să fie diferite de cele de mesagerie. Apple Watch va fi disponibil în precomandă pe 10 aprilie, iar pe 24 aprilie va apărea în toate magazinele de specialiate.


Poate te intereseaza si