Orange Romania Oferta bonus 10 GB Sau Convorbiri nelimitate

Orange lansează o ofertă cu două tipuri de bonusuri în funcție de necesitațile clienților persoane fizice. Trafic pe internet 10 GB sau convorbiri nelimitate.

Clienții serviciilor de telefonie și internet furnizate de Orange au motive reale de bucurieOrange a lansat astăzi 2 aprilie 2015, două noi bonusuri pentru clienții persoane fizice. Aceștia își pot alege ce bonus îî ajută mai mult, 10 GB trafic pe internet sau convorbiri nelimitate.

Disponibilitatea acestor două bonusuri este pentru cei care aleg să activeze sau să prelungească două abonamente pentru persoane fizice din oferta curentă. Un abonament de voce trebuie să fie pe o perioadă de 24 de luni și să aibă o valoare de 12 euro alături de orice abonament de internet și una din variantele Orange TV sau un abonament de telefonie fixă și internet.

O noua oferta bonus de la Orange

Exemplu de posibilitate

De exemplu, dacă un client alege să activeze sau să prelungească două abonamente de voce Cangur 12, poate avea pe amandouă convorbiri naționale nelimitate sau 10GB, ce se adaugă traficului de date inclus în pachete. Dacă optează pentru un abonament Cangur 12 și un abonament de date Colibri Explore 14, va primi pentru suma cumulată de 26 euro cele două bonusuri, convorbiri naționale nelimitate sau 10GB, câte unul pentru fiecare abonament.

Declarație Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

„Viața cotidiană devine din ce în ce mai conectată la noile tehnologii, iar clienții au nevoie de mai multe resurse care să le permită comunicarea în orice clipă cu cei dragi, fie că preferă să vorbească la telefon sau să țină legătura prin intermediul rețelelor sociale sau prin aplicații. Având opțiunea de a alege între convorbiri naționale nelimitate și 10GB le asigurăm clienților noștri toate premisele unei comunicări eficiente.” 

Mai multe informații pe www.orange.ro/bonus-la-abonament

Poate te intereseaza si