Oferta pentru firme. Telekom ofera 1 TB spatiu cloud pentru stocare de fisiere gratuit!

Telekom România a înteles importanța mediului de afaceri din țara noastră și oferă soluții de stocare cloud grauit firmelor ce aleg să se aboneze la serviciile furnizorului de servicii. Spațiul de stocare este oferit în colaborare cu Microsoft prin serviciul OneDrive Busines.

Cloud-ul, cea mai utilă soluție pentru stocarea fișerelor și accesarea de la distanță indiferent de dispozitiv devine tot mai utilizată. Telekom a decis să ofere noilor clienți această posibilitate de stocare în cloud pentru fișiere.

Spațiul de stocare este mai mult decât suficient. Clientul are la dispoziție 1 TB și nu plătește nimic în plus la abonamentul pentru serviciile furnizate de Telekom. Cu ajutorul acestui serviciu, clienții își vor stoca în internet fișierele fară a mai avea grija spatiului ocupat pe un calculator sau transferul pe un calculator/dispozitiv ce nu are stocate infromațiile.

One Drive for Business oferă acces la aplicațiile online Word, Excel și PowerPoint deci vor face o reducere de costuri în cazul în care aceștia aleg să folosească doar soluția online a aplicațiilor Microsoft.

Firmele ce pun accent pe securitate nu au fost neglijate. Telekom și Microsoft au avut în vedere acest aspect și au implementat cel mai înalt nivel de securitate cât și confidențialitate a datelor prin standardul ISO 27018.

Accesul la datele stocare este 24 din 24, 7 zile din 7 și permite partajarea documentelor în cadrul companiei între angajați indiferent de dispozitivul mobil/fix folosit.

„Astăzi, micile afaceri îşi pot transfera întreaga activitate în mediul online, câştigând astfelflexibilitate maximă şi mobilitate, beneficiind totodată de o ofertă completă de servicii decomunicaţii, pentru toate nevoile de business. OneDrive pentru Business este un instrumentfoarte util companiilor, care adaugă în portofoliul nostru de servicii IT&C soluţii care ne ajută săconstruim o experienţă de tipul One-Stop-Shop. În acelaşi timp, noua ofertă vine în completareaeforturilor noastre de a educa piaţa cu privire la siguranţa şi beneficiile uriaşe pe care le oferăsoluţiile de stocare în cloud în viaţa de zi cu zi a companiilor de orice dimensiune, care se reflectăîn eficientizarea costurilor, creşterea flexibilităţii şi a scalabilităţii”, afirmă Ovidiu Ghiman, DirectorExecutiv Comercial Segment Business, Telekom Romania.

„În viziunea Microsoft, companiile se confruntă cu tot mai multe provocări în ceea ce priveștedinamica pieței, iar flexibilitatea și puterea de a se adapta rapid sunt elemente cheie.Productivitatea rămâne motorul oricărei afaceri de succes. Soluţiile cloud răspund acestorprovocări actuale şi ne bucurăm că am găsit în Telekom un partener puternic, care împărtăşeşteangajamentul Microsoft de a oferi companiilor de toate dimensiunile soluții moderne, de viitor”,declară Michal Golebiewski, Director Marketing & Operaţiuni, Microsoft Romania.

Firmele care doresc acest serviciu inclus, trebuie să aleagă abonamentele Net Business. Prețul pentru un astfel de serviciu începe de la 8.9 Euro pe luna și nu include TVA.

Ce părere ai despre noua soluție gratuită pentru stocarea în One Drive a fisierelor oferită de Telekom? 

Poate te intereseaza si