Aplicatii android pe calculator cu ARC Welder

ARC Welder este o nouă extensie de la Chrome care îţi permite să rulezi toate aplicaţiile Android  pe calculator fără bătaie de cap.

Datorită instrumentului ARC Welder utilizatorii pot să îşi instaleze pe MAc, Windows sau Chrome OS toate aplicaţiile Android. Dezvoltatorii pot folosi această extensie pentru a-şi testa aplicaţiile.

ARC Welder funcţionează foarte uşor şi este simplu de instalat. Extensia se downloadează de pe Chrome Web Store şi are 11.83 MB. Rulează ca orice altă aplicaţie, aşadar nu este foarte greu de instalat.

După ce se intalează, extensia poate fi deschisă cu Chrome App Launcher. La început o să îţi apară un mesaj care îţi cere să adaugi fişierul .apk. O să îţi apară o fereastră care are un buton denumit “Add your APK”. Următorul pas este să alegi aplicaţia care îţi doreşti să o rulezi în Chrome. Fişierul .apk poţi să îl iei de pe APKMirror.com sau apk-dl.com. După ce ai downloadat fişierul, apasă pe butonul de sus, apoi OPEN. Acum vei putea să îţi testetezi aplicaţia, prin intermediul butonului “Test your App”. Urmează configurarea aplicaţiei, iar asta depinde de ce aplicaţie ai ales să downloadezi. În plus, poţi să alegi dacă aplicaţia să funcţioneze în modul “Tablet” sau “Phone”.

Ultimul pas este lansarea aplicaţiei. După ce ai terminat de configurat extensia, apăsă pe butonul “Launch App”. Atunci se va deschide o fereastră în care vei găsi icon-ul aplicaţiei pe care doreşti să o foloseşti în Chrome.

Aplicaţii precum Instagram funcţionează perfect, dar se pare că în cazul altor aplicaţii extensia a cam dat chix. Deşi este destinată pentru funcţionarea tuturor aplicaţiilor Android, se pare că extensia mai are câteva bug-uri care trebuie soluţionate.

Poate te intereseaza si