HTC România a lansat astăzi cel mai performant telefon al brandului, HTC One M9.

Astăzi, 31 martie, HTC lansează în România mult așteptatul smartphone, HTC One M9.

Noul HTC One M9 impresionează prin performanțele excepționale și prin designul spectaculos şi reprezentativ, rezultatul a trei ani de excelenţă care combină tot ce e mai bun din modelele premiate HTC One M7 şi HTC One M8.

La capitolul specificații tehnice, HTC One M9 pare să fie un telefon performant. Vine cu un procesor Qualcomm Snapdragon 810 octa-core pe 64 de biți, la care se adaugă cea mai recentă versiune de Android, 5.0 Lollipop plus versiunea cea mai evoluată a interfeței HTC Sense.

Dotat cu EYE Experience, smartphone-ul oferă consumatorilor posibilitatea să surprindă fiecare moment în fotografii incredibile cu camera foto principală de 20 de megapixeli sau cea frontală UltraPixel, remarcabilă în condiții de iluminare slabă.

Vârful de gamă al anului 2015 poate fi comandat începând cu 31 martie, prin partenerii locali, și va ajunge în magazine din 3 aprilie, în două variante de culoare: bicolor, combinând argintiu și auriu rosé (Gold on Silver), precum și Gunmetal grey.

HTC One M9 va fi disponibil pentru utilizatorii Vodafone împreună cu abonamentul RED 49 pe 2 ani, la prețul de 249 euro (TVA inclus).

Cei care aleg să-l cumpere pe HTC One M9 de la Orange fără a încheia vreun contract, vor scoate din buzunar 699 euro iar în cazul prelungirii unui abonament prețul telefonului scade la 315 euro (TVA inclus).

Te-am convins să îți achiziționezi noul HTC One M9?


Poate te intereseaza si