whatsapp material design

WhatsApp lansează  funcția de Voice Call.

Începând de astăzi tot cei care au instalată aplicația WhatsApp pe telefon se vor putea bucura de noua funcție – Voice Call.

Pentru a putea să inițiezi apeluri prin intermediu lui WhatsApp, trebuie să îți actualizezi aplicația direct din Google Play. Funcția Voice Call a fost integrată pe versiunea  WhatsApp 2.12.19.

Whatsapp voice call

Odată ce ai ai actualizat aplicația, vei sesiza ca funcția de Voice Call are un buton special pentru a inițializa apeluri – “Call”, în partea dreaptă sus.  După ce intri în meniu, pentru a face un apel trebuie doar să apeși pe “plus” și să alegi pe care dintre prieteni vrei sa îl suni.

Vrei să testezi funcția de Voice Call de pe WhatsApp? 

Descarcă aplicația pe unul dintre aceste telefoane! 

Am testat și eu cea mai recentă funcție a lui WhatsApp iar calitatea apelurilor este una superioară, totul depinzând foarte mult de cât de stabilă e și conexiunea la internet. Pe toată durata apelului inițiat prin Voice Call, s-a auzit foarte bine, fără întreruperi.

În schimb am constatat că în clipa de față funcția de Voice Call de pe WhatsApp poate fi utilizată doar de cei care folosesc Android.

Ai testat funcția de Voice Call?


Poate te intereseaza si