imagini concept cu iphone 6c

Future Supplier a publicat câteva imagini cu ceea ce ar părea să fie spatele telefonului iPhone 6C. Se pare că până la urmă Apple nu a renunțat la variantele mai ieftine de telefoane cu carcasa din plastic.

Conform unor informaţii care au apărut deja în presă, iPhone 6C va avea un display de 4 inch şi este destinat celor care preferă telefoane cu un ecran mai mic, fată de iPhone6 şi 6 Plus.

Galerie foto iPhone 6C

Potrivit fotografiilor publicate, camera foto de la iPhone 6 este alungită faţă de camera foto de la iPhone 5C, care este bombată. Şi partea de jos diferă faţă de iPhone 5C şi iPhone 6. Noul iPhone 6C are 8 găuri pentru speakere, aranjate în două rânduri, microfonul are mai multe deschideri, cu 6 decupaje situate chiar lângă jack, şi aranjate tot în două rânduri.

Rămâne de văzut dacă aceste imagini sunt reale sau nu. Unele modificări, precum camera alungită, i-ar putea să îi facă pe unii să creadă ca Apple dă înapoi, dar rearanjarea grilei audio şi renunţarea la camera foto bombată ar putea reprezenta de fapt chiar un pas înainte!


Poate te intereseaza si