iPhone 6S Camera

Nu a mai rămas mult timp iar iPhone 6S este deja foarte așteptat de utilizatorii de iPhone. Cei de la Cult Of Mac au realizat o listă cu 9 lucruri pe care le doresc să le vadă la noul iPhone 6s.

Lansarile telefoanelor iPhone nasc o mulțime de zvonuri și așteptări de la fanii brandului Apple. Cult of Mac nu a stat pe gânduri și acum la 6 luni distantă de lansarea viitorului iPhone 6S au creat o lista cu 9 funcții sau îmbunatățiri pe care le așteaptă de la viitorul model Apple.

1. Încărcător wireless – Apple Watch este primul dispozitiv Apple care are încărcător wireless, utilizatorii abia aşteaptă ca iPhone să aibă la fel.

2. Force Touch – Este doar o chestiune de timp până când Apple va introduce această funcţie, care ar putea duce la eliminarea butonului de home.

3. Memoria de stocare standard să fie de 32 GB – Experţii susţin că Apple scoate pe piaţă varianta iPhone cu 16 GB doar ca să îi determine pe utilizatori să scoată câţiva bani în plus din buzunar ca să îşi ia telefonul cu memorie de 64 de GB. Mulţi îşi doresc ca în viitor, iPhone-ul să aibă o memorie de stocare standard de 32 GB.

4. Cameră foto mai bună – Există zvonuri că Apple ar lansa anul acesta camera foto cu două lentile şi zoom optic

5. Mai multă memorie RAM – Toate flagshipurile din ziua de azi au 2GB RAM, în schimb iPhone 6 are numai 1GB

6. Culori mai deschise – Uitilizatorii vor să aibă mai multe opţiuni în materie de culoare. S-au săturat de argintiu, gri sau auriu. Vor un telefon mai viu colorat

7. Baterie care să reziste toată ziua – iPhone 6 Plus are cea mai bună baterie din istoria iPhone-ului, însă nimeni nu s-ar supăra dacă telefonul nu ar mai fi atât de subţire şi ar avea o baterie care să ţină 24 de ore

8. Display OLED – Ceasurile inteligente beneficiază de acest tip de display, iar utilizatorii îl vor şi la iPhone

9. Rezistent la apă şi la praf – Nimeni nu vrea să facă scufundări cu telefonul mobil, dar puţină protecţie nu ar strică!

Tu ce funcție sau îmbunatățire ti-ai dorii de la noul iPhone 6S?

Poate te intereseaza si