5 Motive pentru care iPhone 6 este mai bun decat HTC One M9

Fiecare lansare de telefon smart, aduce de la sine și o comparație cu cel mai dorit smartphone de pe piață, iPhone 6. Noul HTC One M9 a fost analizat și comparat cu iPhone 6 și s-au descoperit 5 motive pentru care iPhone-ul este mai bun.

VideoBloggerul Super Saf a testat încă de la lansare modelul iPhone 6 produs de Apple iar zilele trecute, a testat și modelul HTC One M9. Din comparație acesta afirmă ca există 5 motive generale pentru care iPhone 6 este mai bun.

1. Dimensiunea este mai mică și este mai compact. Cântărește mai puțin și este mult mai subțire.
Dimensiunea mai mică te ajută să îl utilizezi cu o singură mână mult mai ușor dacă ai mâinile mai mici.

2.Senzorul de amprentă.
De departe el mai bine pus la punct senzor de amprentă, chiar și Samsung a proiectat după Apple noul său senzor de amprentă.
Funcționează natural, fară erori.

3. Sistemul de operare iOS.
Atunci când ai un iPhone în general, ai clar update-uri mult mai rapide pentru că Apple a produs telefonul și a implementat software-ul. Exact cum se întâmplă și cu telefoanele Nexus.
La HTC trebuie să aștepti ca Google să lanseze un nou update, ce urmează să ajungă la HTC pentru implementare și abia apoi la utilizator.

4. Camera foto/video.
Pozele cât și filmările făcute cu iPhone 6 sunt mult mai naturale, aproape niciun producător de smartphone-uri nu poate să concureze cu Apple.
Filmarea în Slow-Motion alături de software-ul integrat reprezintă un alt avantaj pentru iPhone 6.

5. O mai bună securitate asupra aplicațiilor.
Dacă nu dorești ca o aplicație să îți menționeze sau localizeze spațiul în care te afli, este foarte ușor să oprești această opțiune.
La Htc și în general la orice telefon, din start trebuie să îî oferi Aplicației acces la toate funcțiile, chiar si cea de localizare.

Dacă ai si tu alte motive pentru care iPhone 6 este mai bun decât HTC ONE M9, nu ezita să iți exprimi opinia, în secțiunea de comentarii

Poate te intereseaza si