Comparatie Samsung S6 vs Iphone 6

Duelul cel mai așteptat de ambele tabere, Samsung S6 vs iPhone 6 s-a realizat. Achiziția unuia dintre cele doua modele este cu sigurantă mult mai ușoară după această comparație.

Samsung și-a ascultat clienții și a adăugat metalul în construcția noului sau smartphone și a renunțat la bateria tetașabilă cât și suportul pentru carduri micro-sd pentru noul său flagship Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 edge.

Chiar dacă sunt telefoane lansate în perioade total diferite, tot timpul Samsung s-a bucurat de un hardeware mai bun din prisma celor 7 luni distanță de la lansarea noilor modele de iPhone.

Fiecare persoană va alege avantajele și dezavantajele celor mai importante două smartphone-uri de pe piată. Să fie acesta momentul în care Samsung caștigă o mare parte din clienții celor de la Apple.

Samsung a fost primul care a câstigat competiția pentru phableturi, acum a lansat telefonul cu ecran curbat în ambele margini.

Dacă despre iPhone deja știm aproape toate detaliile după o bună perioadă de utilizare, Samsung încă rămâne o enigma. Samsung Galaxy S6 și modelul edge au fost testate de echipa noastră însă nu pentru o perioadă lungă. Noi consideram ca un dezavantaj faptul că Samsung a ales să monteze pe Galaxy S6 o baterie mai mică decât cea prezentă pe modelul anterior S5.

Este posibil să ne înselăm din prisma optimizării și folosirea unui nou procesor mult mai economic din punct de vedere al consumului electric.

Altă nedumerire se referă la rezistența în timp a materialelor prezente pe noul Galaxy S6. Samsung nu a câstigat până acum acestă compeție cu Apple. Este adevarat, nici metalul nu a fost utilizat pentru modelele flagship, modelul Alpha fiind cel care a dat startul acestui update al materialelor.

 

Comparație Samsung S6 vs iPhone 6 produsă de Android Authority

Te-ai decis? Ce telefon dorești să îți achiziționezi?

Vezi cele mai bune preturi pentru Samsung S6 și iPhone 6.

Poate te intereseaza si