LG G4 ar putea fi unul dintre cele mai bune telefoane lansate în 2015.

După ce actualul LG G3 a câștigat, alături de iPhone 6, premiul pentru cel mai bun telefon a lui 2014, cei de la LG își doresc să aibă același succes și cu LG G4.

LG G4 ar putea fi lansat la sfârșitul lunii aprilie, început de mai și va veni specificații demne de invidiat.

Pe internet au mai apărut noi imagini cu LG G4 care se pare că confirmă zvonurile apărute până acum cu și despre telefon.

Convinge-te de performanțele lui! 

Ecran curbat

După ce ne-au surprins la CES 2015 cu LG G Flex2, telefonu cu display circular și LG G4 va beneficia de același ecran.

LG G4 va fi mai mare decât G3, iar asta înseamnă un ecran mai mare de 5.5 inch. Bineînţeles că va fi Quad HD, cu o claritate impresionantă.

Performanţă

Există speculaţii că LG lucrează la propriul chip, dar mai mult ca sigur că G4 va avea procesor de la Qualcomm, Snapdragon 810.

Procesorul octa-core Snapdragon 810 are chip de 64-bit, care foloseşte Cortex A57 pentru performanţă şi Cortex A 53 pentru eficienţă electrică.

Datorită faptului că va avea o rezoluţie mai mare, şasii diferite şi software optimizat, LG G4 va fi cu siguranţă un telefon diferit de celelalte dispozitive.

Cât despre memorie, telefonul va avea 32 GB spaţiu de stocare, precum G3, şi va beneficia şi de card microSD, care permite stocarea mai multor informaţii.

Interfaţă: Lollipop cu noul LG UX 4.0

LG G4 va avea sistem de operare Android 5.0 Lollipop, care va funcţiona perfect cu noua versiune a interfeţei LG UX 4.0. LG a revizuit anul trecut Android Ui, aşa că nu ne aşteptăm la schimbări majore. Telefonul va avea tonuri de pastel, aplicaţii colorate şi interfaţă complet plată.

Camera foto

LG G3 a fost lansat cu o camera de 13 MP, cu stabilizator optic. Calitatea imaginilor este aproape excelentă, cu excepţia faptului că LG a introdus un efect ciudat, de pictură în ulei, care are o tentă gălbuie. S-ar putea ca acest bug să fie reparat în cazul telefonului LG G4.

Conform unor zvonuri, noul flagship va avea o cameră de 20 MP, mai proeminentă, ceea ce înseamnă că LG introduce un senzor mai mare. În plus, şi camera de selfie ar putea fi îmbunătăţită.

Preţ şi data de lansare

Lg G4 se va lansa probabil în luna mai. Compania a anunţat că în a doua jumătate a anului va lansa un alt telefon de ultimă generaţie, ceea ce înseamnă că flagship-ul va fi disponibi până la jumătatea anului.

Ce părere ai despre noile imagini cu LG G4?


Poate te intereseaza si