Facebook messenger transfer

În cadrul conferinţei F8, Facebook a anunţat faptul că Facebook Messenger are un număr enorm de utilizatori, 600 de milioane activi și este în creștere.

Asta este o veste foarte bună pentru Facebook care intenţionează să dezvolte aplicaţia, iar milioanele de utilizatori activi vor beneficia de toate îmbunătăţirile.=

În iulie, Facebook Messenger a suferit o creştere articială fiindcă utilizatorii au fost obligaţi să-şi instaleze Facebook Messenger dacă doreau să trimită în continuare mesage de pe telefoane. În noiembrie 2014 Facebook Messenger avea 500 de milioane de utilizatori activi, iar în ultimele 4 luni a mai câştigat încă 100 de milioane de utilizatori activi.

Vrei să utilizezi Facebook Messenger? Vezi ce telefon ți se potriveste pentru un buget între 1000 și 1500 de lei. 

Asta în condiţiile în care WhatsApp are peste 700 de milioane de utilizatori. Aplicaţia concurentă a Messengerului a avut o creştere tot de 100 de milioane de utilizatori în ultimele 4 luni.

Mark Zuckerberg a declarat că va ţine aceste două aplicaţii în continuare separate fiindcă utilizatorii le folosesc pe amândouă cu toate că oferă cam aceleaşi caracteristici.

În plus, compania lucrează acum la dezvoltarea aplicaţiei Messenger pentru piaţa din Asia, unde există foarte mult potenţial.

Revenind la numărul de utilizatori activi, trebuie să ştiţi că WeChat avea 468 milioane de utilizatori în noiembrie 2014, Instagram avea 300 milioane în decembrie 2014, Viber avea 236 milioane în ianuarie 2015, Line avea 181 milioane în 2015, iar Snapchat avea 100 milioane în august 2014.


Poate te intereseaza si