LG G4 pret

În timp ce toate companiile producătoare de telefoane au trecut în era “metalului”, LG rămâne la plastic şi se pare că noul flagship nu va fi din aluminiu. Surpinzător, nu?

LG a ales ca material de construcţie pentru G4 plasticul, asta în timp ce noile smartphone-uri de la HTC şi Samsung sunt din metal. Cu toate că s-ar crede ca plasticul ar trage în jos telefonul şi i-ar scădea din calitate, acest lucru nu pare a fi adevărat.

Potrivit mobileburn.com, LG mereu a reuşit să construiască smartphone-uri cu un design frumos, estetic, care se simte bine în mână şi care erau din plastic. Asta spre deosebire de telefoanele din plastic de la Samsung şi HTC care păreau de proastă calitate si nu se simţeau bine în mână.

Galerie foto cu presupusul LG G4

În ceea ce priveşte designul lui G4, LG a reuşit din nou! Chiar dacă nu e din metal, telefonul arată foarte bine şi are ecran curbat. Dar să nu credeţi că LG se încăpăţânează să nu folosească metalul, compania coreeană urmează să lanseze LG PRo din aluminiu, care va fi primul flagship din metal al companiei.

O să reușească LG să se impună pe piață cu noul LG G4?

SURSĂMobileBurn.com

Poate te intereseaza si