On-body detection

Google a creat aplicația On-Body Detection care îți păzește telefonul de prietenii curioși de informații tale de pe telefon.

Te-ai săturat să îţi păzeşti telefonul ca nu cumva cineva să pună mâna pe el şi să posteze lucruri “ruşinoase” despre tine pe conturile tale de socializare? Google a creat aplicaţia “On-Body Detection” care nu va mai permite ca acest lucru să se întâmple.

De acum înainte poţi să îţi laşi liniştit telefonul pe masă fiindcă va rămâne blocat până când tu îl vei atinge.

Google a creat o aplicaţie care se numeşete “On-Body Detection” şi deja unii utilizatori deja o folosesc. Aplicaţia îţi ţine telefonul blocat dacă accelerometru nu detectează că tu eşti cel care ţine telefonul în mână sau smartphone-ul nu se află în buzunarul tău sau e pe o masă undeva.

Atenţie însă, dacă ţii telefonul în mână şi apoi îl dai unei alte persoane, aplicaţia nu va putea detecta cine ţine telefonul, aşa că în aceste condiţii nu se blochează.

Aplicaţia funcţionează pe telefoanele Nexus 4, care au Android 5.0.1 şi va fi disponibilă în curând şi pe celelalte telefoane Nexus. Trebuie să ai Lollipop şi ultima versiune de la  Google Play Services ca să funcţioneze. Deocamdată nu se ştie dacă va fi disponibilă şi pe alte Androide în afară de Nexus.

Tu folosești aplicația On-Body Detection?


Poate te intereseaza si