Review pentru Utok Fury

A sosit momentul pentru primul review la produsul partenerilor noștri  UTOK. Modelul testat este UTOK FURY, smartphone-ul de sub 1000 de lei însă cu specificații foarte bune!

Brandul local UTOK a lansat de puțin timp un nou smartphone pe piață. Numele său este FURY și ne duce cu gândul la filmul în care Brad Pit este un curajos tanchist. Dar nu, telefonul nu este masiv, ci doar puternic.

Atunci când te întâlnești pentru prima oară cu cutia lui FURY, ai impresia că ai parte de un telefon cu dimensiuni mari. Dar acest lucru dispare odată ce ai deschis cutia.

La interior găsim:

Telefonul mobil, o pereche de căști despre care vom discuta imedia după ce descoperim toate accesoriile din interiorul cutiei.

Încărcător usb, cablu de date,  dopuri suplimentare pentru căști, cablul de date dar și manuale de utilizare.

Căștile din cutia lui Utok FURY sunt marca Blaupunkt, deci un plus față de majoritatea producătorilor autohtoni care adaugă o pereche de căști doar ca să fie în pachet.

Totuși nu trebuie să ne entuziasmăm prea mult pentru că acestea sunt bune,  cu o calitate sporită însă nu se pot compara cu cele de la iPhone sau Samsung.

Telefonul oferă un volum relativ acceptabil în căști pentru cei care doresc să asculte muzica la volum mai tare, cred că aici se puteau mai face ceva schimbări.

Din experiența în utilizarea playerului integrat pentru muzică, vă recomand să nu umblați la setările pentru egalizator, acesta în modul Normal se aude cel mai bine.

Galerie foto UTOK FURY

UTOK FURY Review

Specificații tehnice:

Încă de la prima întâlnire cu FURY poți să cunoști specificațiile sale tehnice de pe maginile cutiei.
Display de 5 inch IPS OGS, cu o rezoluție de 720x1280px, processor OctaCore la 1.7 ghz, este un telefon ce permite utilizarea a două simuri, camera foto principală este de 13 megapixeli, iar cea secundară de 2 MP, telefonul suportă card micro SD de până la 32 GB, iar conectarea la calculator se face cu ajutorul portului micro usb.

Poze realizate cu Utok FURY

Conectivitatea este Wifi, 3G iar pentru schimbul de fișiere sau conectarea la alte echipamente există conexiune BlueTooth 4.0.

Sistemul de operare cu care telefonul vine este Android 4.4 KitKat pur fără o interfață modificată.

Dimensiunile lui Utok Fury sunt:

Înălțime:  143 mm, Lățime 71 mm și o grosime de 7.9 mm.

Nici la greutate nu stă rău, FURY are 127 de grame, iar atunci când îl ai în mână îți dă senzația de un telefon usor ca un fulg. Acest lucru probabil se întâmplă și datorită lipsei metalului.

Concluzii despre Utok FURY

Puncte pozitive:

Utok FURY este telefonul ideal pentru un buget de maxim 1000 de lei fără a face rabat de la performanțe.

Bateria de doar 2000 de mah, are o autonomie foarte bună, aproape la fel de bună ca a lui One Plus One, telefon însă cu multe sute de lei în plus la preț.

Dimensiunea consider ca este optimă chiar dacă nu poți să îl folosești cu o singură mână însă acest aspect devine tot mai rar în peisajul telefoanelor de 5 inch.

Interfața de Android Kitkat 4.4 pură și ne modificată ca la Allview sau Samsung mi-a plăcut datorită naturaleții cu care funcționează.

Puncte negative:

FURY are foarte mult plastic, motiv pentru care atunci când îl ai in mână o să mai auzi sunete de la plasticul de pe capacul de bateriei ce intră în contact cu corpul telefonului.

Folia de protectie, este una destul de slabă. În cele 2 săptămâni în care am folosit modelul FURY ca pe un telefon personal, am reusit să o zgârii destul de mult. Este foarte posibil ca aceasta să fie mai sensibilă.

Nu mi-a placut ideea de a pune mufa de încărcare deasupra, lângă jack-ul de căști. Dacă utilizezi telefonul când este la încărcat cablul de date o să îți dea ceva bătăi de cap.

Concluzia finală

Utok FURY este telefonul perfect pentru un buget de maxim 1000 de lei.  Procesorul OctaCore în combinație cu cei 2 GB memorie de RAM se dovedesc specificații foarte bine dozate.

Teste benchmark Antutu & GeekBenchmark 3.

REVEDEȚI PREZENTAREA
UTOK FURY

Poate te intereseaza si