Vector Watch Luna Meridian

Vector Watch este ceasul cu inteligență românească.

Ieri, în cadrul expoziției Baselworld 2015, cei de la Vector le-au lansat pe Luna & Meridian, primele lor ceasuri inteligente.

Sunt două ceasuri extrem de frumoase și performante, însă ceea ce le face și mai speciale este faptul că sunt realizate de trei români – Dan Tudose, Andrei Pitiş şi Irina Alexandru.

Vector Watch Luna este un ceas inteligent rotund pentru care trebuie să scoți din buzunar  349 de dolari, în timp ce Vector Watch Meridian este pătrat şi este ceva mai ieftin decât Luna, doar 199 de dolari.

Atât Luna cât și Meridian au carcase metalice care rezistă la adâncimi de până la 50 de metri, geamuri de protecţie din cristal mineral şi sistem standard de prindere pentru brăţări de 22 de milimetri.

Ceasurile cu inteligență românească sunt compatibile cu telefoanelor cu iOS, Android, Windows Phone, nefăcând vreo discriminare între utilizatorii de sisteme de operare diferită.

Ceasurile inteligente Vector Watch Luna şi Meridian vor fi disponibile începând din vară la preţurile menţionate mai sus.

Ce părere aveți despre raportul calitate preț a celor mai noi și românești ceasuri inteligente?


Poate te intereseaza si