Bateria lui s6 nu este detasabila

Samsung a lansat la începutul anului telefonul de ultimă generaţie Samsung Galaxy S6. Cei de la MyFixGuide au desfăcut smartphone-ul ca să vadă cum sunt amplasate componentele.

Din cauză că este făcută din metal şi sticlă, carcasa este mai greu de deschis decât cea din plastic şi este nevoie de un pistol cu aer cald. A durat în jur de trei minute ca telefonul să se încălzească şi carcasa să poată să fie ridicată. Este clar, că nu toţi utilizatorii pot să deschidă smartphone-ul şi că reparaţiile simple ar putea fi un pic mai costisitoare.

Bateria lui Samsung Galaxy S6

Cei de la MzFixGuide au descoperit astfel că bateria este aproape imposibil de înlocuit. Este atât de bine integrată încât doar o persoană specializată ar putea să facă această manevră. Bateria nu este ca la alte telefoane şi nu poate fi pur şi simplu scoasă afară.

Samsung Galaxy S6 este foarte bine construit şi pentru a folosi noile materiale compania a trebuit să facă un compromis. Din acest motiv nu există un slot pentru cardul microSD şi baterie, care este practic blocată la locul ei.

În interiorul telefonului se mai poate vedea circuitul NFC care este amplasat în partea de sus. Procesorul Exynos 7420 SoC este amplasat pe o placă de bază subţire, lângă RAM, memoria flash şi slotul SIM. Jack-ul, speaker-ul şi camera sunt conectate normal.

Poate te intereseaza si