HTC One M9

Bateria telefonului HTC  One  M9 este mai slabă decât bateria predecesorului HTC One M8.

HTC One M9 a fost foarte așteptat de fani, dar din păcate nu se ridică la nivelul așteptărilor. Deși are un design mai bun, în ceea ce privește performanța, HTC One M9 este mai slab decât HTC One M8.

Potrivit Tweakers, viața bateriei telefonului HTC One M9 este mai scurtă decât a predecesorului său. În ciuda faptului că primul are baterie de 2,840 mAh, iar celălalt de 2,600 mAh, noul smartphone nu este mai performant la acest capitol.

În urma testelor făcute, HTC One M8 rezistă 7 ore și 10 minute de navigare pe internet, iar HTC One M9 doar 5 ore și 30 de minute. Diferența există și în cazul redării video. M8 poate rula videoclipuri 9 ore și 32 de minute, iar M9 doar 6 ore și 8 minute.

Testul PCMark Android, care testează activitatea zilnică, arată că HTC One M9 a înregistrat o durată de 5 ore și 37 de minute, iar HTC One M8 rezistă 6 ore și 5 minute.

În plus, smartphone-ul se încălzește destul de rapid. Ca explicație la aceste lucruri, HTC a spus că aceasta nu este versiunea finala a software-ului. Din acest motiv se pare că lansarea telefonului ar fi fost amânată în Taiwan. Așadar există posibilitatea ca bateria noului smartphone să fie îmbunătățită.


Poate te intereseaza si