samsung galaxy s6 stilul tau de maine

Călătorește cu Samsung Galaxy S6 în jurul lumii și îți vei descoperi stilul tău de mâine.

Samsung  România, lider în tehnologia mobilă, te trimite într-o călătorie în jurul lumii de două săptămâni, pentru a te ajuta să-ți descoperi stilul de mâine, alături de cele mai avansate smartphone-uri ale momentului, Galaxy S6 și Galaxy S6 edge.

Concursul face parte din campania „Lifestyle Transformation Journey” prin care Samsung România își propune să le ofere utilizatorilor o experiență cu totul specială, care îi va îmbogăți spiritual și cultural.

Trei câștigători vor călători în patru mari orașe ale lumii – Seul, Paris, Casablanca și Buenos Aires – însoțiți de Cristian Onețiu – Life Coach, autor și antreprenor, care va participa activ la dezvoltarea lor personală, prin sesiuni de life coaching și sfaturi potrivite profilului fiecăruia.

Concursul se va desfășura în perioada 18 martie – 5 aprilie.

Doi dintre câștigători vor fi aleși dintre cei care fac pre-comandă pentru Samsung Galaxy S6 sau S6 edge la unul dintre partenerii Samsung (operatori sau retaileri), până pe 5 aprilie. Dintre aceștia, în urma unei trageri la sorți, 30 de persoane vor da un test pentru a demonstra cât de bine cunosc smartphone-urile Galaxy S6 și Galaxy S6 edge și sistemul de operare al acestora. Participanții care obțin cele mai mari două punctaje vor pleca în excursie.

Cel de-al treilea câștigător va fi ales în cadrul unei aplicații de Facebook pe pagina Samsung Mobile România. Dintre toți cei înscriși, vor fi aleși 60 de semifinaliști prin tragere la sorți, urmând ca juriul campaniei să aleagă șase finaliști. Publicul va fi cel care va decide cine primește premiul: călătoria în cele patru orașe încărcate cu istorie, cultură și inspirație.

Pe parcursul călătoriei, câștigătorii vor avea la dispoziție cele mai avansate smartphone-uri de pe piață, Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge, care, prin specificațiile inovatoare de care dispun, îi vor ajuta să își definească stilul personal.

Te-ai înscris la concurs?


Poate te intereseaza si