Samsung Galaxy s6, s6 edge

Samsung a lansat cele două modele de top, Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy S6 edge și pe piața locală.

Ieri seară, Samsung  România a lansat pe piața locală cele mai noi smartphone-uri de vârf, Galaxy S6 și Galaxy S6 edge.

Dispozitivele sunt realizate din metal și sticlă și sunt echipate cu cea mai avansată tehnologie Samsung, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai bună experiență de utilizare.

Design-ul modern, realizat din metal și sticlă Gorilla Glass® 4, integrează cea mai avansată tehnologie Samsung. Ecranul lui Galaxy S6 edge este primul ecran din lume curbat pe ambele margini, rezultat al eforturilor de cercetare dezvoltare depuse în scopul de a oferi utilizatorilor o experiență de vizualizare captivantă și un design unic.

Vrei să îți cumperi Samsung S6 de la eMAG?

Vezi ce prețuri au! 

Galaxy S6 și Galaxy S6 edge sunt subțiri și ușoare, având doar 6,8 mm respectiv 7 mm grosime, fiind echipate, în același timp, cu cele mai avansate procesoare. Pentru acestea, Samsung a dezvoltat primul procesor Exynos Octacore pe tehnologie de 14 nm din lume, platformă de 64 de biți, alături de care a integrat o memorie LPDDR4 și o memorie flash UFS 2.0.

Camerele foto principale și secundare de pe Galaxy S6 și S6 edge sunt de 16MP, respectiv 5MP, și au fost îmbunătățite pentru a oferi imagini mai clare.

Spre deosebire de Samsung Galaxy S5, noul Samsung Galaxy S6 se încarcă de 1,5 ori mai rapid, astfel că după doar 10 minute de încărcare, smartphone-ul oferă o durată de viață de 4 ore de utilizare, iar după jumătate de oră bateria dispozitivului se încarcă până la 50%.

Samsung Galaxy S6 și S6 edge vor fi disponibile în versiunile de 32GB, 64GB și 128GB, în culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (doar Galaxy S6) și Green Emerald (doar Galaxy S6 edge).

Cele două smartphone-uri vor fi disponibile la precomandă începând cu această săptămână,  în rețelele retailerilor și operatorilor parteneri Samsung și vor putea fi achiziționate începând cu a doua parte a lunii aprilie.

Poate te intereseaza si