facebook conditii de utilizare

Facebook a revizuit condițiile de utilizare ale rețelei de socializare.

Cel puțin o dată pe lună, pe Facebook se conectează aproximativ 1,4 miliarde de oameni iar din această cauză a fost nevoie de niște condiții mai clare de utilizare ale rețelei de socializare.

Nu știu câți utilizatori de Facebook citesc condițiile de utilizare ale platformei, însă ele există și au un rol destul de important.

Dacă până acum unele chestiuni legate de ce avem voie să publicăm și ce nu avem voie să publicăm nu erau atât de clare, Facebook le-a revizuit și sunt cât se poate de clare.

Spre exemplu, “de această dată precizăm foarte clar că nu permitem prezența în comunitatea Facebook a organizațiilor teroriste și nici a membrilor acestor organizații, dar nu tolerăm nici mesajele de susținere față de astfel de organizații sau de acțiunile unor astfel de grupări postate de alți utilizatori, o chestiune care nu era specificată anterior”, explică Monika Bicket.

Și la capitolul nuditate lucrurile au fost puse la punct. Sunt total interzise postările care conțin descrieri explicite cu caracter sexual sunt interzise, la care se adaugă imaginile.

Pe Facebook au devenit interzise și imaginile cu femei care își pun poze în timp ce își alăptează bebelușii.

Ce părere aveți despre noile condiții de utilizare ale lui Facebook? 


Poate te intereseaza si