Prototip Sony Xperia Z

Sony se pare că lucrează pentru noul model din seria Xperia Z, modelul Z4 a fost văzut pe contul oficial al celor de la Sony de pe site-ul de microblogging Weibo iar apoi sters.

În urmă cu două zile, pe site-ul de microblogging Weibo pe care Sony China are cont oficial, se pare că a fost postată o poză cu un concept grafic pentru modelul Sony Xperia Z4.

Prototip Sony Xperia Z

Vești proaste de la Sony! Doar modelele Xperia Z vor beneficia de Android 5.0

 

Șansele ca acest concept grafic cu viitorul model Sony să fie cel oficial sunt destul de mari din prisma faptului că poza nu a stat afișată foarte mult timp pe site-ul de micro-blogging. Designul ales pentru probabilul Z4 este unul minimalist, din metal cu aspect foarte plăcut.

Telefonul pare să fie foarte subțire, lucru tot mai dorit de consumatorii de astăzi. Display-ul este aproape unit de corpul telefonului, marginea pe lateriale fiind extrem de mică.  Conceptul grafic este foarte posibil să fie o variantă inițială de design ce urmează să beneficieze de schimbări.

Cu un design interesant Sony poate să dea lovitura dacă va implementa nu doar un aspect plăcut ci și funcții tot mai apropiate de necesarul utilizatorilor de smartphone-uri.

SURSĂGSMDOME

Poate te intereseaza si