Samsung S6 si Samsung Galaxy edge Display super amoled

Samsung învață din greșelile făcute până la Samsung S6 & Samsung Galaxy S6 edge și schimbă materialele folosite pentru produsele sale premium.

Vânzările scăzute din ultima perioadă împreună cu valul enorm de simpatie atras odată cu anunțarea noul flagship, Samsung S6 și fratele S6 edge se pare că au delimitat clar direcția spre care se îndreapta gigantul Samsung.
Lipsa smartphone-urilor din metal, a fost tot timpul un motiv pentru care Samsung a suferit în lupta cu cei de la Apple sau HTC. Desigur, au deschis o piață a dispozitvelor mai mari de 5” însă aceasta nu ia ajutat să scape de veșnicele discuții pe tema lipsei materialului metalic chiar și pe modelele sale de top.
Samsung Galaxy S6 Edge specificatii
Se pare că această decizie nu este una foarte nouă putem observa primul smartphone din metal Samsung Galaxy Alpha, iar acum gama Galaxy A, telefoane cu pret atractiv insă cu corp din metal și ecrane cu o rezuluție ridicată.

eMAG aduce noile modele de Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge

Această mișcare cu sigurantă va câstiga mulți adepți din taberele competitorilor însă are puterea Samsung să inoveze precum Apple? Facem această comparație pentru că Apple este probabil singurul competitor direct ce poate să ofere un imbold producătorului corean.

 

Poate te intereseaza si