OnePlus Two

Telefonul OnePlus s-a bucurat de un mare succes atunci când a fost lansat şi a fost unul dintre flagship-urile anului. Din acest motiv, succesorul lui este aşteptat cu mare entuziasm.

Deocamdată nu se cunosc foarte multe detalii despre caracteristicile smartphone-ului OnePlus Two, dar cei de la GeekBuying susţin că telefonul va fi lansat peste aproape o lună. Retailer-ul, care lucrează îndeaproape cu piaţa din Asia, a dat chiar şi o dată exactă: 17 aprilie.
Cu toate acestea nu trebuie să luăm această informaţie ca fiind 100% sigură. GeekBuying a anunţat anul trecut că lansarea va avea loc pe 10 feruarie şi a pus OnePlus Two disponibil în precomandă, apoi a schimbat data pentru 10 martie.
Acum, lansarea ar avea loc pe 17 aprilie şi cei de la GeekBuying au publicat o imagine în care apare telefonul care seamănă foarte mult cu OnePlus One, dar care are un ecran mai mare.
Pe site scrie că OnePlus TWO are display de 5.5 inch, 1080p, procesor  Qualcomm Snapdragon 805, 3 GB RAM, 64 GB memorie de stocare, Color OS, camere foto de 16MP/5MP şi sistem de operare Android 4.4.
Alte surse contrazic însă informaţiile publicate de GeekBuying. OnePlus Two ar avea procesor Snapdragon 810, 4 GB RAM, display de 5.5-inch, 2K,  Android 5.0 şi baterie 3300 mAh. Pe de altă parte, alte guri susţin că telefonul ar avea un ecran mai mic.
Rămâne de văzut dacă lansarea mult aşteptatului telefon va avea loc chiar pe 17 aprilie şi ce caracteristici o să aibă!

Poate te intereseaza si