Samsung S6 si Samsung Galaxy edge Display super amoled

Ecranele Samsung Super AMOLED erau cele mai bune display-uri pentru telefoanele mobile, iar acum sunt şi mai bune cu Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge. Potrivit experţilor de la DisplayMate, acestea sunt cele mai performate display-uri mobile care au fost testate.

Galaxy S6 şi S6 Edge, prezentatate la Mobile World Congress în Barcelona, la începutul acestei luni, au ecrane Quad HD la fel ca Galaxy Note 4, care a fost lansat în urmă cu 4 luni.

Noile telefoane lansate beneficiază însă de mai multe îmbunătăţiri. De exemplu, au mai mulţi pixeli per inch, sunt cu 27% mai bune în precizia culorilor, au suferit o creștere de 12% în luminozitate, precum și o îmbunătățire cu 20 % a eficienței energiei faţă de predecesorul lor Galaxy S5.

“Display-ul de la Galaxy S6 atinge şi chiar depăşeşte performanţa ecranului telefonului Galaxy Note 4, pe care l-am măsurat în 2014 şi pe care l-am desemnat ca fiind cel mai performat display de smartphone testat vreodată”, scrie Dr. Raymond M. Soneira, preşedinte DisplayMate Technologies.

Nu a fost o treabă uşoară pentru Samsung să realizeze acest lucru, dar Galaxy S6 şi S6 Edge au reuşit să depăşeasca perfomanţă atinsă cu Galaxy Note 4.

“Galaxy S6 şi Galaxy Note 4 deţin recordul pentru performanţa ecranelor, ocupă locul întâi şi doi la aproape toate categoriile, singura excepţie fiind mărimea ecranului, Galaxy Note 4 fiind mai mare”, a adăugat Soneira.

“Aşadar,în ceea ce priveşte excelenţa şi performanţa display-ului, Galaxy S6 se potriveşte cu Galaxy Note 4 şi primeşte titlul de Cel Mai Performant Display  pe un Smartphone”, a mai adăugat acesta.

Ținând cont de noul display prezentat, credeți că Apple va lansa în toamnă un iPhone cu display mult mai bun?

Poate te intereseaza si