FII Practic Cluj 2015
FII Practic Cluj 2015

”FII PRACTIC” îți oferă startul în cariera ta în IT, acum în Cluj-Napoca

FII Practic vine anul acesta în Cluj-Napoca, mai mare și mai bun ca niciodată, gata să le ofere elevilor și studenților pasionați de IT noi cunoștințe, în cadrul training-urilor susținute de oameni cu experiență din mediul academic și corporatist.

După 3 ediții încununate cu succes în Iași cu peste 1500 de participanți plini de entuziasm, ”FII PRACTIC” s-a extins și în Cluj-Napoca și oferă studenților pasionați de IT și dornici să aibă contact cu mediul corporatist, traininguri în 4 arii:

  • Front End
  • Back End
  • Game Development
  • Testing

Cele 4 training-uri se vor desfășura în week-end-urile din perioada 21 Martie – 15 Mai, în incinta Universității Creștine “Dimitrie Cantemir”. La sfârșitul acestei perioade, toți participanții vor realiza un proiect final, pentru evaluarea cunoștințelor acumulate.

În cadrul festivității de premiere, cursanții vor primi diplome de participare pentru fiecare training absolvit, semnate de către decanul Facultății de Informatică Iași, coordonatorul proiectului FII Practic, președintele ASII și responsabilii de arie. Cei mai buni trei cursanți din cadrul fiecărei grupe vor primi o diplomă în care este menționat locul obținut, precum și alte premii oferite de către parteneri.

Și în acest an, FII Practic este susținut de nume mari din domeniul IT, atât pe plan local cât și național și chiar internațional, precum Gameloft, Endava și Yonder.

Toți cei care sunt interesați de acest proiect pot accesa site-ul www.fiipractic.asii.ro/cj, unde vor putea completa un formular de înscriere pentru fiecare arie dorită, în perioada 4-18 Martie. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, vă recomandăm să dați like și să urmăriți pagina de Facebook www.facebook.com/fiipractic.

Proiectul ”FII PRACTIC” este organizat de către Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni (www.asii.ro), în colaborare cu Facultatea de Informatică Iași (www.info.uaic.ro) și Universitatea Creștină “Dimitrie Cantemir” Cluj.


Poate te intereseaza si