Samsung Galaxy S6 in romania

Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 Edge se lansează oficial în România pe 17 martie.

Lansate pe 1 martie la Barcelona, noile modele din marea familie Galaxy S, Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 Edge, introduc un nou standard în lumea telefoanelor mobile.

Acestea se vor lansa în România, pe 17 martie, mult mai repede decât m-aș fi așteptat! 

Modelul Galaxy S6 al celor de la Samsung vine cu un ecran capacitativ touchscreen Super AMOLED de 5 inch, procesor Quad-core 1.3 GHz Cortex-A53 sau Quad-core 1.9 GHz Cortex-A57 și sistem de operare Android v5.0 (Lollipop). În plus, este rezistent la apă și praf și beneficiază de senzor pentru citirea amprentelor.

Vârful de gamă, modelul Samsung Galaxy S6 Edge vine echipat cu procesor Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-core 2.1 GHz Cortex, ecran curbat pe ambele margini, cu touchscreen capacitativ super AMOLED și 3GB de memorie RAM. Telefonul utilizează sistemul de operare Android Lollipop cu interfața TouchWiz și se bucură de o cameră foto îmbunătățită, cu rezoluție de 16 MP, stabilizare optică, funcție autofocus și LED flash.

Vrei să îți cumperi Samsung S6 la eMAG?

Vezi ce prețuri au! 

Galaxy S6 și S6 edge vor fi disponibile la nivel global începând mijlocul lunii aprilie 2015, în versiuni de 32, 64 și 128 GB și în culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (doar Galaxy S6) și Green Emerald (doar Galaxy S6 edge).

 


Poate te intereseaza si