Performante ridicate LG G4

Au apărut  noi informaţii cu și despre design-ul, performanţele, preţul şi data lansării lui LG G4.

Noul flagship de la LG ar putea fi lansat anul acesta în luna mai! Iată care sunt toate informaţiile de la ora actuală despre Lg G4!

Conform unor zvonuri care se vehiculează în presa de specialitate, LG G4 va fi un pic mai mare decât predecesorul său, LG G3. Va avea probabil atât un ecran mai mare de 5.5 inch, cât şi rame mai mari decât are G3.

Pe net au apărut câteva imagini din care ne putem face o idee despre cum ar putea arăta LG G4. Iată care sunt principalele posibile caracteristici:

Ecran curbat

LG ne-a surprins anul acesta cu dispozitivele curbate. A lansat la CES 2015 telefonul G Flex 2, care are un display circular şi poate fi ţinut în buzunar fără nicio teamă că o să se spargă. S-ar putea ca şi G4 să beneficieze de acelaşi tip de ecran. Asta mai ales că LG a lansat chiar şi la Mobile World Congress 2015 telefonul LG Magna, care se bucură de această dotare.

LG G4 va fi mai mare decât G3, iar asta înseamnă un ecran mai mare de 5.5 inch. Bineînţeles că va fi Quad HD, cu o claritate impresionantă.

Scaner de amprentă

LG este în concurenţă directă cu Apple şi Samsung şi trebuie să ţină pasul cu ele. Nu se cunosc deocamdată detalii despre o modalitate de plată prin scanarea amprentei, dar LG s-ar putea gândi la această posibilitate. Apple şi Samsung au introdus deja modalităţi de plată directă prin intermediul telefonului mobil care foloseşte tehnologia de scanare de amprentă. Există zvonuri că şi LG plănuieşte să introducă citire de amprentă, aşa că ne aşteptăm ca G4 să aibă un senzor touch.

Performanţă

Există speculaţii că LG lucrează la propriul chip, dar mai mult ca sigur că G4 va avea procesor de la Qualcomm, Snapdragon 810.

Procesorul octa-core Snapdragon 810 are chip de 64-bit, care foloseşte Cortex A57 pentru performanţă şi Cortex A 53 pentru eficienţă electrică.

Datorită faptului că va avea o rezoluţie mai mare, şasii diferite şi software optimizat, LG G4 va fi cu siguranţă un telefon diferit de celelalte dispozitive.

Cât despre memorie, telefonul va avea 32 GB spaţiu de stocare, precum G3, şi va beneficia şi de card microSD, care permite stocarea mai multor informaţii.

Interfaţă: Lollipop cu noul LG UX 4.0

LG G4 va avea sistem de operare Android 5.0 Lollipop, care va funcţiona perfect cu noua versiune a interfeţei LG UX 4.0. LG a revizuit anul trecut Android Ui, aşa că nu ne aşteptăm la schimbări majore. Telefonul va avea tonuri de pastel, aplicaţii colorate şi interfaţă complet plată.

Camera foto

LG G3 a fost lansat cu o camera de 13 MP, cu stabilizator optic. Calitatea imaginilor este aproape excelentă, cu excepţia faptului că LG a introdus un efect ciudat, de pictură în ulei, care are o tentă gălbuie. S-ar putea ca acest bug să fie reparat în cazul telefonului LG G4.

Conform unor zvonuri, noul flagship va avea o cameră de 20 MP, mai proeminentă, ceea ce înseamnă că LG introduce un senzor mai mare. În plus, şi camera de selfie ar putea fi îmbunătăţită.

Preţ şi data de lansare

Lg G4 se va lansa probabil în luna mai. Compania a anunţat că în a doua jumătate a anului va lansa un alt telefon de ultimă generaţie, ceea ce înseamnă că flagship-ul va fi disponibi până la jumătatea anului.

LG G3 a fost lansat anul trecut pe 27 mai, aşa că s-ar putea ca următorul smartphone să fie prezentat anul acesta în jurul aceleiaşi date.

În ceea ce priveşte preţul, LG G4 va fi cu siguranţă mai ieftin decât Galaxy S6 şi iPhone 6. Specialiştii speculează un preţ de 100 de dolari la contract şi 550 de dolari fără contract.


Poate te intereseaza si