Apple-Watch-Stocare

Indiferent din ce colecţie face parte (Sport, Watch sau Edition), Apple Watch va avea 8 GB de memprie de stocare, din care doar 2 GB poate fi folosită pentru a stoca muzică şi 75 MB pentru fotografii.

Aşa cum s-a speculat, ceasul inteligent de la Apple va avea 8 GB, dar memoria este limitată. Astfel, este permisă stocarea a doar 2 GB de muzică şi a 75 de MB de poze. Asta înseamnă în jur de 200 de piese la o calitate decentă şi 100 de fotografii, care vor fi redimensionate pentru ceas.

Muzica poate fi ascultată prin Bluetooth, iar cântecele sincronizate sunt gestionate de o aplicaţie prin iPhone, datorită sistemului de operare iOS 8.2. Pozele sunt gestionate prin iCloud Photo Library şi sunt redimensionate pentru display-ul ceasului, având astfel mereu la dispoziţie imaginile favorite.

Restul de memorie de 6 GB va fi folosită de sistemul de operare şi este suficient de multă pentru ca ceasul să funcţioneze în condiţii optime. Când o să apară SDK, spaţiul va fi folosit şi pentru stocarea aplicaţiilor binare şi a resurselor. Până atunci însă, resursele pentru aplicaţiile Apple sunt stocate pe iPhone care sunt transmise temporar ceasului atunci când sunt utilizate.

Ce părere ai despre Apple Watch si stocarea sa?

Poate te intereseaza si