Apple Watch waterproof

Apple Watch este rezistent la apă, dar nu waterproof.

Apple a lansat ieri, în cadrul lui evenimentului Spring Forward, mult așteptatul model de ceas inteligent – Apple Watch, împreună cu Macbook-ul de 12 inch.

În clipa de față știm cam tot ce se poate ști despre Apple Watch, de la prețul său, până la durata de viață a bateriei.

Există totuși un mic detaliu despre care nu știm – este oare Apple Watch rezistent la apă?

Când spun că Apple Watch este rezistent la apă mă gândesc la faptul că dacă te speli pe mâini și îl ai la mână sau faci duși cu el, cu siguranță nu se va întâmpla nimic, dar dacă ai de gând să faci scufundări cu el, atunci e o problemă.

Analizând cu atenție pagina oficială a lui Apple Watch, observăm că acesta are un raiting oficial de IPX7, X reprezentând faptul că ceasul nu este rezistent la praf, iar cifra 7 certificând faptul că acesta rezistă 30 de minute în apă la 3 metri adâncime.

Cu toate acestea, Apple anunță oficial că Apple Watch nu este rezistent la apă, el putând fi folosit făcându-vă exercițiile fitness în ploaie cu el la mână sau în timp ce vă spălați pe mâini dar nu și când aveți de gând să înnotați.

Apple Watch va fi disponibil începând cu 24 aprile în mai multe variante şi la preţuri diferite. Un ceas poate să coste între 349 şi 10.000 de dolari.


Poate te intereseaza si