Bateria lui Apple Watch

Orice service autorizat Apple va putea schimba bateria lui Apple Watch.

Apple a anunțat ieri, în cadrul evenimentului de lansare oficială a lui Apple Watch, că orice utilizator de ceas inteligent, poate să-i înlocuiască bateria dacă întâmpină probleme cu ea, evident, totul făcându-se ca și în cazul bateriilor iPhone, într-un service autorizat.

Probabil că dacă probleme cu bateria intervin în timpul perioadei de garanție, schimbarea se va face gratuit, iar dacă termenul a fost depășit, costurile vor fi destul de mari.

Potrivit celor de la Apple, autonomia bateriei variază între 3 ore și 72 de ore, depinzând foarte mult de cât de mult îl soliciți.

Bateria lui Apple Watch va ține doar 3 ore dacă sincroniza telefonul cu ceasul și efectuați un apel telefonic, în timp ce autonomia lui va crește la 72 de ore dacă toate funcțiile sunt dezactivate și activat Reserve Mode, adică 4 verificări de câte 4 secunde, pe oră a ecranului.

Bateria lui Apple Watch vă va ține de dimineață până seară în condițiile în care veți sincroniza telefonul cu ceasul, în vederea a 90 de verificări ale orei, 90 de notificări ale aplicațiilor , 45 de minute de utilizare a aplicațiilor, 30 de minute de exerciții fizice cu ascultare de muzică prin Bluetooth.

Apple Watch va fi disponibil începând cu 24 aprile în mai multe variante şi la preţuri diferite. Un ceas poate să coste între 349 şi 10.000 de dolari.


Poate te intereseaza si