Android 5.1 Lollipop

Google a anunțat pe blogul oficial faptul că Android 5.1 Lollipop este de astăzi disponibil.

Toți utilizatorii de Android au întâmpinat o serie de probleme o dată cu trecerea de la Android KitKat la mult așteptatul Android 5.0 Lollipop, însă, noua versiune, Android 5.1 Lollipop vine să rezolve toate aceste probleme.

Primul terminal care s-a putut bucura de update-ul la Android 5.1 Lollipop a fost Android One. Pentru el, noul update a lui Android Lollipop a fost disponibil încă din luna februarie.

Următoarele dispozitive care beneficiază de astăzi de update-ul la Android 5.0 Lollipop sunt Nexus 5, Nexus 7, Nexus 10.

Noul update la Android  5.1 Lollipop vine  cu unele îmbunătățiri pe partea de performanță și stabilitate, cât și cu o serie de noi funcții ca și suportul pentru cartele SIM multiple.

Cei de la Google, cu noul update la 5.1 Lollipop, au oferit o atenție mai mare telefoanelor dual-sim care au întâmpinat o serie de probleme odată cu trecerea de la KitKat la Lollipop.

Cu ce vine nou Android 5.1 Lollipop?

  • Android 5.1 Lollipop a primit noi funcții pentru telefoanele cu dual-sim, contactele au culori diferite,în funcție de sim-ul cu care sunt asociate.
  • Cu ajutorul lui HD Voice vocea se va percepe la o calitate înaltă de către utilizator.
  • Device Protection vine în ajutorul telefoanelor furate care vor rămâne blocate până când nu ne vom loga în contul de Google. Același lucru se va întâmpla și când vom dori să revenim la setările din fabrică a telefonului, mai întâi va fi nevoie să introducem contul de Google.

Poate te intereseaza si