Samsung Galaxy S6

Samsung dezvăluie ideea care a stat în spatele design-ului lui  Galaxy S6 Edge.

Samsung a lansat pe 1 martie, la Barcelona, cele două noi terminale ale sala – Galaxy S6 și varianta sa mai deosebită, Galaxy S6 Edge, care au impus un nou standard în lumea telefoanelor mobile.

La baza design-ului creat de sud-coreeni pentru Samsung Galaxy S6 Edge, au stat rezultatele unui studiu din care reieșea faptul că utilizatorii de smartphone-uri își doresc să rămână în permanență conectați, chiar și atunci când se află în întâlniri și își doresc noi modalități prin care să poată fi contactați fără să-şi deranjeze partenerii de discuție.

Aceste rezultate au fost folosite pentru dezvoltarea unei caracteristici importante a smartphone-ului de top Samsung Galaxy S6 edge, numită People edge.

Vrei să îți cumperi un Samsung Galaxy S6 de la eMAG?

Vezi care sunt prețurile! 

Galaxy S6 edge dispune de un design unic, cu ambele margini curbate, care le permit utilizatorilor să vizualizeze discret apelurile primite atunci când telefoanele sunt așezate cu ecranele în jos. Acesta le permite utilizatorilor să rămână conectați fără să se deconecteze de lumea din jurul lor. People edge permite setarea rapidă și ușoară a până la cinci contacte și atribuirea unei culori pentru fiecare dintre aceste contacte.

Prin atingerea senzorului de monitorizare a pulsului de pe spatele smartphone-ului, utilizatorii pot respinge apelurile și pot trimite un mesaj text automat sau personalizat celor care îi apelează.

„Am aflat că asocierea culorilor cu contactele preferate sporește conexiunea emoțională și sentimentul de apropiere,” a declarat Lysa Clavenna, Head of Innovation, Samsung Europa.

Samsung Galaxy S6 Edge va putea  fi cumpărat începând din aprilie și va fi găsit în versiunile de 32 GB, 64 GB și 128 GB, în culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Green Emerald.


Poate te intereseaza si