Samsung Galaxy S6 precomanda

QuickMobile aduce în România noile modele de Galaxy S6, Galaxy S6 Edge.

QuickMobile va livra, la începutul lunii aprilie, primele unități Samsung Galaxy 6S și Galaxy S6 Edge, ambele modele fiind recent lansate în cadrul Mobile World Congress, cel mai mare târg de tehnologie mobilă din lume.

Prețurile încep de la 3.499,90 lei, pentru modelul Galaxy S6 de 32GB, în timp ce vârful de gamă, modelul Galaxy S6 Edge, de 128 GB, costă 4.999,90 lei.

Modelul Galaxy S6 al celor de la Samsung vine cu un ecran capacitativ touchscreen Super AMOLED de 5 inch, procesor Quad-core 1.3 GHz Cortex-A53 sau Quad-core 1.9 GHz Cortex-A57 și sistem de operare Android v5.0 (Lollipop). În plus, este rezistent la apă și praf și beneficiază de senzor pentru citirea amprentelor.

Vârful de gamă, modelul Samsung Galaxy S6 Edge vine echipat cu procesor Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-core 2.1 GHz Cortex, ecran curbat pe ambele margini, cu touchscreen capacitativ super AMOLED și 3GB de memorie RAM. Telefonul utilizează sistemul de operare Android Lollipop cu interfața TouchWiz și se bucură de o cameră foto îmbunătățită, cu rezoluție de 16 MP, stabilizare optică, funcție autofocus și LED flash.

 


Poate te intereseaza si