Record de vanzari S6

Într-o săptămână s-au precomandat peste 20 de milioane de Galaxy S6, Galaxy S6 Edge – record.

În urmă cu săptămână, sud-coreeni de la Samsung, lansau oficial noile modele din marea familie Galaxy S – Samsung Galaxy S6 și varianta sa mai deosebită de Samsung Galaxy S6 Edge.

Dacă în urmă cu un an, Samsung își punea toate bazele în Samsung Galaxy S5, dar rezultatele au fost sub așteptări în materie de vânzări, anul acesta aceștia cu cele două modele abia lansate, Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge, au reușit să introducă noi standarde pentru telefoanele mobile.

Conform presei din Coreea, la nici o săptămână de la lansarea noilor terminale, Samsung se poate lăuda cu un record în istoria companiei –  20 de milioane de precomenzi pentru Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge.

Dintre cele două modele Galaxy S6, se pare că Samsung Galaxy S6 este mult mai dorit decât varianta sa mai deosebită, Edge. Aproximativ 15 milioane de unități de Samsung Galaxy S6 au fost deja pre-comandate, în timp ce doar 5 milioane de Samsung Galaxy S6 Edge, poate se întâmplă acest lucru și datorită prețului ceva mai mare a lui Edge.

Tu ce model de Galaxy S6 alegi?

Poate te intereseaza si