Samsung Galaxy S6 precomanda

Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 Edge sunt disponibile la comandă în magazinele eMAG.

Samsung a lansat pe 1 martie, la Barcelona, noile smartphone-uri Galaxy S6, Galaxy S6 Edge.

Cu noile modele de Galaxy S, Samsung inaugurează o nouă linie de design, acestea fiind  realizate din materiale premium și integrând cele mai avansate tehnologii  pentru a le oferi utilizatorilor experiențe mobile superioare.

Create cu precizie din metal și sticlă, Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge integrează specificații tehnice avansate într-un design practic și elegant.

Galaxy S6 Edge este un telefon impresionant, cu un design modern, ce oferă o experiență de vizualizare captivantă datorită primului ecran din lume curbat pe ambele părți. Corpul din sticlă, realizat din cel mai rezistent material, Corning Gorilla Glass 4, este disponibil într-o gamă de culori elegante.

Camerele foto principale și cele frontale cu care sunt echipate Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge sunt mai rapide și oferă imagini clare și vibrante. Obiectivele F1.9 și senzorii de înaltă rezoluție atât de pe camera frontală (5 MP), cât și de pe cea principală (16 MP) oferă o calitate superioară a imaginii, chiar și în medii întunecate.

Cu toate că, Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 Edge vor fi disponibile la nivel global începând din luna aprilie, cei de la eMAG îl aduc ceva mai devreme în magazinul lor online, cele două modele fiind disponibile doar cu precomandă.

Pe eMAG veți găsi Samsung Galaxy S6, S6 Edge în versiuni de 32, 64 și 128 GB și în culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (doar Galaxy S6) și Green Emerald (doar Galaxy S6 Edge).

Prețurile unui astfel de telefon începe de la 3299 lei pentru un Samsung Galaxy S6, 32 GB, Black și poate ajunge până la 4799 lei pentru un S6 Edge, 128 GB, Green.

FIFA 16 disponibil în România!

Poate te intereseaza si