Apple Watch se lanseaza pe 9 martie

Astăzi are loc la în San Francisco, California, evenimentul “Spring Forward” în cadrul căruia Apple va lansa Apple Watch, dar şi alte produse.

Tim Cook, CEO Aplle, şi alţi directori ai companiei vor urca pe scena din Yerba Buena Center for the Arts din San Francisco, California, pentru a lansa smartwatch-ul, precum şi alte dispozitive.

Apple a lansat ceasul inteligent în septembrie anul trecut, dar în tot acest timp a lucrat la îmbunătăţirea lui, iar pe 9 martie va prezenta publicului noua versiune a ceasului Apple.

Compania susţine că smartwatch-ul este mai mult decât un ceas. Apple Watch este un accesoriu la modă şi este deja disponibil în magazinele fashion. Dispozitivul a fost stilizat şi poate fi folosit pentru a da stil ţinutei utilizatorului.

Apple Watch Edition este construit din aur, care este de două ori mai puternic decât cel ceasul standard din aur, iar fierul forjat la rece este cu 40% mai durabil decât fierul normal.

Se pare că şi bateria ceasului a fost îmbunătăţită, durează până la 24 de ore, şi are nevoie de doar 2 ore de încărcare. Nu se ştie la ce preţ va fi disponibil şi nici care sunt ţările în care se va vinde după lansare.

În cadrul aceluiaşi eveniment, Apple ar putea să lanseze şi iOS 8.2, care va asigura suport Bluetooth între Apple Watch şi iPhone şi iPad. Sistemul de operare va fi disponibil imediat după eveniment sau imediat după ce ceasul va ajunge în magazine.

Există zvonuri că Apple a dotat MacBook Air cu procesoarele noi Broadwell, de la Intel, care sunt mult mai puternice, CPU mai rapid şi că va prezenta noua versiune la “Spring Forward”.

Mult aşteptatul iPad Pro, de 12.9 inch, ar putea fi lansat tot la “Spring Forward”, alături de iPad Air 3 şi iPad mini4. Iphonehack.com mai scrie că şi Apple ar putea lansa şi o nouă versiune, evident îmbunătăţită a proiectului Apple TV.

Un alt dispozitiv mult aşteptat ar putea vedea “lumina” la “Spring Forward” pe 9 martie. Este vorba despre MacBook Air de 12 inch. Dar Apple ar putea amâna lansarea super laptopului pentru a nu eclipsa Apple Watch.

Ce produse credeți că va lansa Apple la “Spring Forward”?


Poate te intereseaza si