Update Android 5.0 Xperia Z

Sony chiar nu dă semne de redresare. Telefoanele sale smart se vând din ce în ce mai slab iar viitorul nu este unul deloc bun privind Android 5.0 disponibil în viitor doar pe seria Xperia Z.

Sony trece prin momente foarte grele, telefoanele sale smart nu se bucură de succes iar acest aspect se răsfrânge și asupra update-urile viitoare pentru sistemul de operare Android. Se pare că noul Android 5.0 va fii disponibil doar pentru telefoanele premium din seria Xperia Z.

Acest mesaj vine chiar din partea celor de la Sony, aceștia au răspuns unui client prin intermediul rețelei de socializare Twitter.

Hi. We can advise that the Android 5.0 Lollipop update is going to be released for the entire Xperia Z series only, we do apologise.

Probabil costurile pentru adaptarea și optimizarea noului Android 5.0, nu au fost deloc mici dat fiind portofoliul mare de terminale mobile smart detinut de firma japoneză.

Ce modele Sony nu vor avea parte de Android 5.0 Lollipop:

Xperia C3, E1, E3, M2, M2 Aqua, T2 Ultra, and T3

Chiar dacă firma japoneză face eforturi pentru a rămâne pe piața dominată de Apple și Samsung, lipsa noutăților și a inovațiilor au facut ca brandul să nu fie foarte popular. Probabil o schimbare a direcției în care compania dorește să se îndrepte va face posibilă redresarea.

“Dușmanul” principal al lui Sony dar și al celor de la HTC și Samsung, Apple a făcut diferența iar fiecare lansare a produs un val enorm de publicitate gratuită apare pe care toți o susțin datorită inovațiilor cu care telefoane iPhone sosesc.

Un marketing mai bun și inovații din punctul nostru de vedere pot să fie cheia către un viitor mai bun, până la acest moment rămâne să speram la faptul că Sony va rezista pe această piață într-o continuă dezvoltare acaparată de gigantul american Apple.

Ce părere ai despre telefoanele Sony? Ce te-a atras sau te-ar atrage spre achiziția unui astfel de telefon?

Poate te intereseaza si