Autonomie scazuta baterie iPhone

Jony Ive, persoana “vinovată” an de an cu un nou design pentru telefoanele produse de Apple, numite iPhone a lansat o teorie prin care utilizatorii sunt lămuriți de ce bateria la iPhone se descarcă atât de repede.

Utilizatorii de iPhone cunosc cel mai bine sentimentul acela când doar dupa câteva ore de utilizare pur și simplu telefonul lor se descărcă. Cu siguranță și tu ai trecut prin aceast moment total neplăcut și nu ai fost pe lângă o priză sau aveai la dispoziție o baterie externă portabilă.

iPhone 6: Fake vs Real – Citește pentru a nu fi înselat!
Designerul Apple Jony Ive

Omul din spatele designului acesta subțire, Jony Ive a oferit de curând un interviu publicației Financial Times, în cadrul căruia a discutat despre designul pentru noul Apple Watch dar pe lângă acest subiect, Ive a fost întrebat și despre descărcarea rapidă a telefoanelor iPhone.
Se pare că o modificare ce ar aduce o autonomie mai mare bateriei ar face ca iPhone-ul sa fie mult mai greu și mai puțin convingător.

Deși răspunsul este destul de clar și totuși greu de perceput, Jony Ive are o scăpare prin modelul iPhone 6 Plus. Acesta este echipat cu o baterie ce se dovedește competitivă față de modelele Samsung S5 sau HTC ONE M8. Dezavantajul este că aceste telefoane au o dimensiune mult mai mare.

Nu știm dacă viitorul apropiat ne va aduce mult așteptatul iPhone cu o autonomie a baterie mult mai bună însă dacă ținem cont de motivația lui Jony Ive și direcția clară spre telefoane cât mai subțiri și ușoare, această idee rămâne la stadiul de vis.

Ai un Iphone? Nu contează modelul suntem doar curioși cât te ține bateria.

Poate te intereseaza si