Samsung Galaxy S6 precomanda

Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 Edge sunt disponibile la comandă în magazinele Media Galaxy.

Samsung a lansat pe 1 martie, la Barcelona, noile smartphone-uri Galaxy S6, Galaxy S6 Edge.

Cu noile modele de Galaxy S, Samsung inaugurează o nouă linie de design, acestea fiind  realizate din materiale premium și integrând cele mai avansate tehnologii  pentru a le oferi utilizatorilor experiențe mobile superioare.

Create cu precizie din metal și sticlă, Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge integrează specificații tehnice avansate într-un design practic și elegant.

Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge – video oficiale de prezentare

Galaxy S6 Edge este un telefon impresionant, cu un design modern, ce oferă o experiență de vizualizare captivantă datorită primului ecran din lume curbat pe ambele părți. Corpul din sticlă, realizat din cel mai rezistent material, Corning Gorilla Glass 4, este disponibil într-o gamă de culori elegante.

Camerele foto principale și cele frontale cu care sunt echipate Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge sunt mai rapide și oferă imagini clare și vibrante. Obiectivele F1.9 și senzorii de înaltă rezoluție atât de pe camera frontală (5 MP), cât și de pe cea principală (16 MP) oferă o calitate superioară a imaginii, chiar și în medii întunecate.

Galaxy S6 și S6 Edge vor fi disponibile la nivel global începând mijlocul lunii aprilie 2015, în versiuni de 32, 64 și 128 GB și în culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (doar Galaxy S6) și Green Emerald (doar Galaxy S6 Edge).

În momentul de față, Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 Edge sunt cele mai așteptate telefoane, dar care vor ajunge în România abia în luna aprilie. Pentru cei care vor să fie singuri că îl vor mai apuca, cei de la Media Galaxy l-au pus la precomandă în magazine.

Cu toate că toată lumea este curioasă de noile modele Samsung, ele sunt destul de scump, deloc accesibile pentru orice buzunar.

Samsung Galaxy S6 disponibil la precomanda

Media Galaxy – Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge

  • Samsung Galaxy S6, 32 GB – 3299,9 lei
  • Samsung Galaxy S6, 64 GB – 3799,9 lei
  • Samsung Galaxy S6, 128 GB – 4199,9 lei
  • Samsung Galaxy S6 Edge, 32 GB – 3899, 9 lei
  • Samsung Galaxy S6 Edge, 64 GB – 4399,9 lei
  • Samsung Galaxy S6 Edge, 128 GB – 4799,9 lei

Ce părere aveți de prețurile lor?

Poate te intereseaza si