OnePlus Two

Pentru OnePlus Two, cei de la OnePlus vor folosi materiale premium și echipamente tehnice pe măsură.

OnePlus One a intrat pe piața smartphone-urilor abia în 2013 iar datorită faptului că aceștia sunt o companie nouă, ei nu pot produce prea multe modele de telefoane într-un timp foarte scurt.

Ne-au captat toată atenția cu unicul telefon lansat până în prezent, OnePlus One și totodată prin modul de achiziționare, se poate doar pe bază de invitație.

OnePlus One – Unboxing și Review

Dacă la început mi s-a părut ciudat, la scurt timp am înteles de ce au ales invitația ca și critariu de comandă – raportul calitate preț este excelent iar toată lumea și-l dorește pe OnePlus One.

De curând, compania a anunțat că va  avea un eveniment de presă, în luna aprilie, unde este posibil să-l vedem pe OnePlus Two, o variantă mai premium și mai dotată decât actualul OnePlus One. Carcasa din policarbonat a lui OnePlus One se va transforma în una ceva mai rafinată din metal pentru OnePlus Two.

Cei de la Business Insider, au anunțat faptul că prețul lui OnePlus Two va fi un pic mai scump, mai mult de 300 de dolari, cât este acum OnePlus One.

Chiar și așa, comparându-l cu modele noi lansate de smartphone-uri, prețul lui OnePlus Two va fi cu mult sub prețul pieței.


Poate te intereseaza si