Poza cu Macbook Air 12 inch

Apple ar putea lansa Retina MacBook Air de 12 inch în cadrul evenimentului de lansare a ceasului Apple, care va avea loc pe 9 martie.

Potrivit The Michael Report, Apple va profita de evenimentul de pe 9 martie pentru a prezenta MacBook-ul cu display Retina de 12 inch. Ştirea este destul de credibilă având în vedere că s-a zvonit că Apple se pregăteşte să lanseze Retina MacBook primăvara aceasta, iar informaţiile despre Apple publicate de The Michael Report s-au dovedit mereu a fi adevărate.
Quanta a început producţia notebook-ului încă din ianuarie, iar analistul Ming-Chi Kuo, de la KGI Securities, a prezis că lansarea MacBook-ului va avea loc în martie.
Notebook-ul va avea un procesor mai puternic, sistem de răcire fără ventilaţie, un trackpad refăcut, care nu are încorporat un buton mecanic. Tastatura se întinde până la margini, difuzoarele sunt situate deasupra tastaturii. Ramele sunt mai mici decât cele de la MacBook Pro.
Mai multe detalii despre ce plănuieşte Apple să lanseze pe 9 martie vom afla săptămâna asta. Cert este că luni compania va dezvălui detalii despre Apple Watch, precum preţul şi data oficială de lansare.

Poate te intereseaza si