iphone 6 imagine de ansamblu

iPhone 6s ar putea avea 2GB şi Apple SIM.

Fanii iPhone-ului au motive să fie entuziasmaţi! Noul telefon de la Apple va avea în sfârşit 2GB RAM, iar asta înseamnă că va fi un smartphone şi mai performant decât cele existente deja pe piaţă.
În plus, acesta va mai avea şi Apple SIM, ceea ce garantează succesul telefonului. “A schimbat poziţia pe piaţă a companiei Apple. iPhone-ul a devenit cel mai popular produs de consum”, scrie AppleInsider.
Referitor la RAM, era deja timpul ca să fie upgradat. În toamnă, când se va lansa iPhone-ului 6s, se vor împlini 3 ani de când Apple a scos pe piaţă iPhone 5s, în 2012, cu 1GB RAM.
Pentru ultimele dispozitive care au apărut, Apple a făcut mai multe schimbări. A mărit rezoluţia ecranului, a introdus procesorul A7 cu 64-bit. Asta înseamnă mai puţini RAM pentru multitasking şi un consum mai mare de baterie.
iPad Air 2 are 2GB RAM şi utilizatorii pot să facă mai multe lucruri deodată, pot să deschidă mai multe tab-uri în Safari, le pot lăsa deschise fără să le reîncarce sau să le dea refresh. Deci există o mare posibilitate ca Apple să dubleze memoria RAM şi pentru iPhone-uri.
AppleInsider şi presa din Taiwan mai scriu că iPhone 6s va avea Force Touch, o tehnologie împrumutată de la Apple Watch, care face diferenţa între atingerea uşoară şi cea puternică. Dacă este adevărat, atunci compania va trebui să implementeze un ecran OLED flexibil.

Poate te intereseaza si