Camera lui Samsung S6 Vs iPhone 6

Samsung se bucură de succes cu noul său smartphone modelul Samsung S6. Desigur, lucrurile acestea sunt amplificate atunci când S6 are o camera foto cu stabilizare optică mult mai bună decât rivalul iPhone 6.

Încă de la lansarea de duminica, 1 martie 2015, a noilor modele Samsung Galaxy S6 dar și modelul cu ecran curbat S6 edge, gigantul Coreean face furori și generează multe articole în presă datorită noilor realizări prinvid performanțele.

Samsung S6 vs iPhone 6 – Comparația celor două modele.

În cazul acestui articol, accentul se pune pe noua camera foto prezenta pe noi lansatele S6 și S6 edge. Pentru că acestea au reusit să aibă o stabilizare mult mai bună decât iPhone 6, atunci când se alege să fotografieze, constituie o mare bucurie pentru Coreeni.

Testul ce a demonstrat faptul că S6 are o cameră mult mai bună încă nu este o reclama oficialaă ci doar prezentat la standul de la Mobile World Congress 2015.  Rezultatele testului au fost posibile datorită unui suport în care sunt prinse iPhone-ul 6 și Galaxy S6. Acesta se miscă și practic dau un grad de dificultate mai mare pentru a se fotografia.

Este foarte adevărat, competiția nu este chiar cea mai corectă. Acest lucru se datorează stabilizării optice în timp real implementat în noul model Samsung S6 și nu și în iPhone 6. Probabil un test mai corect se putea realiza între S6 și iPhone 6 Plus, modelul Apple în cele din urmă beneficiază de funcția de stabilizare.

Cu toate acestea, iPhone 6 beneficiază de un soft de stabilizare a imaginii utilizat însă după ce se realizează înregistrarea.

Ce telefon ți-ai achiziționa? Samsung S6 sau iPhone 6?

Poate te intereseaza si