Stick Orange TV

Orange TV, stick-ul care îți conectează televizorul la tabletă sau smartphone.

Orange inovează din nou pe piața de televiziune din România și anunță astăzi o noutate în domeniu: stick-ul Orange TV. Acesta este un mini-dispozitiv care conectează televizorul la smartphone sau tabletă, pentru a le permite utilizatorilor să urmărească pe ecran mare filme, seriale, emisiuni și canale TV folosind dispozitivele mobile pe post de telecomandă.

Orange TV Go pe ecranul televizorului

Stick-ul Orange TV va putea fi utilizat atât de abonații serviciului Orange TV prin satelit, cât și de cei care urmăresc Orange TV pe dispozitivele mobile. Ei vor putea vedea pe televizor conținutul din aplicația Orange TV Go, precum și fotografii, melodii sau clipuri video personale salvate pe smartphone sau tabletă, indiferent că se află acasă sau în deplasare.

La o greutate de 31 g și dimensiuni de 86,5 x 28 x 13 mm, stick-ul Orange TV este portabil și poate fi folosit oriunde pe teritoriul României. De exemplu, fanii serialelor Anatomia lui Grey sau Agents of S.H.I.E.L.D., disponibile în Orange TV Go la secțiunea Movie Go, vor putea urmări pe ecran mare cele mai noi episoade în maxim 48 de ore de la premiera în Statele Unite chiar și când pleacă în weekend sau în vacanță.

Un dispozitiv care transformă televizorul HDMI într-un televizor inteligent

Pentru a folosi stick-ul Orange TV, clienții au nevoie de un smartphone sau o tabletă cu sistem de operare Android sau iOs, un televizor cu port HDMI și o conexiune Wi-Fi securizată. Cu ajutorul aplicațiilor „Orange TV Go” și „stick Orange TV”[1], smartphone-ul sau tableta se transformă în telecomandă, iar conținutul mobil va rula direct pe televizor.


Poate te intereseaza si