Comparatie intre Samsung S6 vs iPhone 6

Samsung și Apple sunt acum de la egal la egal. Ambii au lansat cele mai noi flagshp-uri Samsung S6 și iPhone 6 dar oare care este mai bun?

Competiția celor producători a început de la primul telefon smart lansat de Apple în 2007, modelul 2G, iar la 3 ani distanță Samsung a scos pe piață smartphone-ul Galaxy S1.

Anii au trecut rând pe rand, s-au creat adevarate fan-group-uri, unele persoane au devenit fanatice pentru iPhone altele pentru modelele Galaxy.
Apple și Samsung au înteles cu timpul faptul că oamenii doresc mai mult decât un telefon pentru a intra pe internet și a comunica, iar acest aspect îl putem vedea în zilele noastre prin Apple Pay sau alte produse care ne simplifică viata.

Până nu de mult, Samsung era telefonul care producea telefoane din plastic (gluma favorita a utilizatorilor de iPhone), însă cu o serie de avantaje

Vezi toate informațiile despre Samsung S6 și modelul S6 edge 

Avantajele telefoanelor Samsung Galaxy

– suport pentru extinderea memoriei prin card-uri micro-sd.
– baterie detașabilă
– sistem de operare mult mai permisiv dar și vulnerabil.

Odată cu noile modele S6 și S6 edge, Samsung se aliniază la direcția competitorului Apple pentru smartphone-urile iPhone.

Modificările aduse la modelele Galaxy S6 și Galaxy S6 edge

– rama din metal
– carcasa unibody (baterie fixă nedetașabilă)
– s-a mărit spatiul minim de stocare disponibil de la 16 la 32 însă cu costul excluderii posibilității de a introduce carduri de memorie micro-sd

Pentru că acum Samsung are pe piață cel mai noi modele S6 și modelul curbat S6 edge, credem că este momomentul oportun să urmărim o comparație între cele doua.

Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6

Te-ai decis? Care telefon îți place mai mult?
Vezi ce preturi au: Samsung S6 și iPhone 6

Poate te intereseaza si