Lenovo Vibe Shot - primul telefon multifunctional

Lenovo lansează noile smartphone-uri Vibe Shot și A7000, împreună cu proiectorul portabil Lenovo Pocket Projector.

În cadrul Mobile Word Congress, Lenovo lansează trei produse inovatoare din segmentul smartphone-urilor-  noile telefoane Vibe Shot, A700 și proiectorul portabil Pocket Projector.

Cum conectivitatea şi mobilitatea încurajează utilizatorii să înregistreze şi să împărtăşească mai multe momente importante din viaţă, VIBE Shot este gândit să îi ajute să înregistreze cu ușurință orice moment.

Lenovo Vibe Shot este în primul rând o cameră foto pe care pasionații o vor îndrăgi, dar este şi un smartphone performant.

Urmând tendințele conform cărora cei mai mulți utilizatori preferă smartphone-urile cu ecrane mai mari, Lenovo prezintă Lenovo A7000. Creat pentru divertisment, cu un ecran de 5,5 inch, A7000 este primul smartphone echipat cu tehnologia Dolby Atmos. Pentru o experiență de divertisment şi mai intensă, Lenovo lansează noul proiector portabil Lenovo Pocket Projector.

Lenovo Vibe Shot – specificații tehnice, poze

În căutarea unei camere foto digitale cu capabilități avansate, pasionații de fotografie vor fi încântați de calitatea imaginilor şi de timpul de răspuns incredibil. Utilizatorii se pot bucura acum de tot ce este mai bun în ambele categorii, datorită tehnologiilor de top disponibile pe VIBE Shot.

Pentru fotografii în devenire, camera VIBE Shot este echipată cu tehnologii folositoare, începând cu camera principală ce are o rezoluție de 16 megapixeli, și dispune de un obiectiv modular realizat din şase piese. Camera are un senzor full frame în format 16:9, fiind optimizată pentru lumină scăzută, astfel încât să realizeze cele mai bune fotografii chiar şi în condiții de luminozitate redusă sau întuneric.  Datorită blițului tricolor, luminozitatea imaginii este ajustată automat în funcție de condiţiile de lumină ambientală, iar stabilizatorul de imagine asigură fotografii clare, reducând tremurul şi mişcările mâinii.

VIBE Shot dispune de un ecran generos Full HD de 5 inch şi o serie de funcţii şi tehnologii performante. Smartphone-ul rulează sistemul de operare Android 5.0 Lollipop  pe un procesor Qualcomm Snapdragon şi dispune de un spaţiu de stocare de 32 GB care poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie până la 128 GB.  VIBE Shot transformă rapid utilizatorul din fotograf în subiectul unei fotografii cu ajutorul camerei frontale de 8 megapixeli. Toate aceste funcţii şi capabilităţi vin într-o carcasă subțire și ușoară de aluminiu, disponibilă în mai multe culori: roșu, alb sau gri.

Lenovo A7000 – specificații tehnice, poze

Lenovo A7000 are un ecran generos de 5,5 inci, cu rezoluţie HD şi cu unghiuri de vizionare foarte mari. Tehnologia Dolby Atmos, disponibilă în premieră pe un smartphone, îşi pune amprenta asupra experienţei de utilizare: sunetul oamenilor, al locurilor şi muzica sunt mai intense, cu o claritate şi o profunzime uimitoare. Vocile şi zgomotele sunt redate cu o plajă mai mare de frecvenţe, de la cele joase la cele ridicate, în timp ce volumul de redare este mai consistent pentru orice tip de conţinut.

În completarea tehnologiilor audio şi a celor vizuale, smartphone-ul dispune şi de caracteristicile cele mai căutate de utilizatori. Acesta rulează sistemul de operare Android 5.0 pe un procesor MediaTek True8Core, are modul 4G LTE şi poate gestiona în acelaşi timp două SIM-uri, inclusiv planul tarifar pentru traficul de date. Totodată, smartphone-ul este prevăzut cu două camere foto. A7000 este foarte portabil, având o grosime de  7,9 mm şi o greutate de 140 de grame. Smartphone-ul este disponibil în două culori: Onyx Black sau Pearl White.

 


Poate te intereseaza si